افزایش کلاس های حضوری دانشجویان دانشکده پرستاری در یک روند پلکانی

با توجه به ابلاغیه وزارت بهداشت پیرامون رعایت شیوه نامه های بهداشتی در دانشگاه ها، مقرر گردید حضور دانشجویان به صورت حضوری در سرکلاس های درس به صورت پلکانی افزایش یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری پس از ابلاغ شیوه نامه های بهداشتی وزارت بهداشت که اجرای آن در دانشگاه های علوم پزشکی کشور لازم الاجرا می باشد، مقرر گردید در کنار دروس عملی مانند کارآموزی ها که در محیط های بالینی و به صورت حضوری برگزار می گردد برخی از دروس تئوری نیز با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی برگزار شود.

لازم به ذکر است هم اکنون دروس تئوری دانشکده پرستاری به صورت آنلاین در محیط برنامه Adobe Connect، به صورت آف لاین در سامانه نوید و به صورت حضوری با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی برگزار می گردد.