بازدید ریاست دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) از روند کارآموزی دانشجویان رشته اتاق عمل در بیمارستان امام رضا (ع) لارستان

رئیس دانشکده پرستاری به همراه مدیر گروه اتاق عمل دانشکده به صورت سرزده از روند برگزاری کارآموزی های این رشته در بیمارستان امام رضا (ع) بازدید به عمل آوردند.

روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۴ اسماعیل کاوی رئیس دانشکده پرستاری به همراه مرضیه اسدی مدیرگروه اتاق عمل این دانشکده از کارآموزی های دانشجویان رشته اتاق عمل که در بخش های داخلی، جراجی و اتاق عمل بیمارستان امام رضا علیه السلام برگزار می شود بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید که با هدف بررسی کیفیت آموزشی کارآموزی های دانشجویان رشته اتاق عمل انجام گردید رئیس دانشکده پرستاری ضمن صحبت با اساتید و دانشجویان این رشته نقاط قوت و ضعف، کمی ها و کاستی های احتمالی و همچنین توانمندی های آموزشی بیمارستان را مورد بررسی قرار داد.