بازدید معاون آموزشی دانشکده پرستاری از روند برگزاری کارآموزی های دانشجویان در محیط بالین

معاون آموزشی دانشکده پرستاری از حضور دانشجویان در عرصه های بالینی بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری راضیه رحمتی معاون آموزشی به همراه مرضیه اسدی مدیر گروه اتاق و هوشبری همچنین سارا مقدم مدیر گروه پرستاری از حضور دانشجویان در عرصه های بالینی بازدید نمودند.

معاون آموزشی دانشکده پرستاری در این باره گفت: این بازدید ها با توجه به حضور دانشجویان در محیط های بالینی و گذراندن دوره های کارآموزی جهت شناسایی مشکلات ونیاز های احتمالی دانشجویان انجام گرفته است.

وی خاطرنشان کرد پس از این بازدید ها مسئولان مربوطه به بررسی و تبادل نظر پیرامون حل مشکلات دانشجویان در محیط های بالین به منظور کاهش هرچه بیشتر این مشکلات خواهند پرداخت.