برگزاری جلسه توجیهی کارآموزی دانشجویان پرستاری ۹۸ و اتاق عمل ۹۷

اولین جلسه توجیهی کارآموزی ویژه دانشجویان رشته پرستاری ورودی ۹۸ و رشته اتاق عمل ورودی ۹۷ در آمفی تئاتر دانشکده پرستاری برگزار شد.

روز شنبه مورخ ۹۹/۰۷/۱۹ همزمان با اولین روز ورود گروه اول دانشجویان به دانشگاه جهت گذراندن کارآموزی و برخی واحد های عملی دیگر، جلسه توجیهی دانشجویان رشته پرستاری ۹۸ و اتاق عمل ۹۷ در آمفی تئاتر اندیشه دانشکده پرستاری با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی به اجرا در آمد.

در این برنامه ابتدا اسماعیل کاوی رئیس دانشکده پرستاری ضمن خوشامد گویی به دانشجویان حاضر در جلسه، بر اجرای پروتکل های بهداشتی در محیط های بالینی و خوابگاهی تاکید نمود. در ادامه خانم مقدم مدیر گروه پرستاری دانشکده پس از بررسی مجدد چگونگی اجرای دروس در حضور دانشجویان به تبیین ضرورت و چرایی رعایت پروتکل های بهداشتی در محیط بالینی پرداخت . سپس خانم اکبرپور سوپروایزر کنترل عفونت مرکز آموزشی و درمانی امام رضا علیه السلام کارگاه” کنترل عفونت و پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹ در محیط های بالینی” را ویژه دانشجویان برگزار نمود.

لازم به ذکر است به گفته مدیر گروه پرستاری سلسله جلسات اجباری آموزش پروتکل های بهداشتی در هفته گذشته به صورت برخط ویژه دانشجویان برگزار گردیده بود .