برگزاری کارگاه تحت عنوان “فرار از تنهایی و آسیب های آن در دانشجویان”

به مناسبت هفته خوابگاه ها؛

برگزاری کارگاه تحت عنوان “فرار از تنهایی و آسیب های آن در دانشجویان

حسین علی جعفری کارشناس مشاوره، کارگاهی تحت عنوان فرار از تنهایی و آسیب های آن در دانشجویان به مناسبت هفته خوابگاه ها در دانشکده های پرستاری لار و بهداشت اوز برگزار میکند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان، اداره مشاوره دانشکده علوم پزشکی لارستان در نظر دارد با همکاری امور فرهنگی دانشکده، به مناسبت هفته خوابگاه ها، کارگاهی با عنوان فرار از تنهایی و آسیب های آن در دانشجویان” با تدریس حسین علی جعفری کارشناس مشاوره، جهت دانشجویان، در دو دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان و بهداشت اوز برگزار کند. علاقه مندان می توانند در تاریخ مقرر در این کارگاه حضور به هم رسانند.

کارگاه دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان:

زمان: سه شنبه ۱۴۰۱/۰۲/۲۷ ساعت ۱۲ الی ۱۳

مکان: سالن آمفی تاتر دانشکده پرستاری

کارگاه دانشکده بهداشت اوز:

زمان: چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۲/۲۸ ساعت ۱۲ الی ۱۳

مکان: سالن اجتماعات دانشکده بهداشت اوز