تجهیز آزمایشگاه های دانشکده پرستاری به مولاژها و تجهیزات پیشرفته

آزمایشگاه های دانشکده پرستاری به مولاژها و تجهیزات پزشکی _ آموزشی پیشرفته مجهزگردید .

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زینب(س) آزمایشگاه های مختلف این دانشکده به مولاژها و تجهیزات پزشکی _ آموزشی و کمک آموزشی تجهیز گردید. این تجهیزات که به آموزش و یادگیری دانشجویان رشته های پرستاری، اتاق عمل و هوشبری کمک میکند امتیازات لازم را برای اخذ مجوز دریافت رشته های جدید فراهم می آورد به گونه ای دانشجویان رشته های مامایی و فوریت های پزشکی که در آینده در این دانشکده مشغول به تحصیل خواهند شد نیز میتوانند جهت یادگیری عملی دروس خود از این تجهیزات پیشرفته استفاده نمایند.

لازم به ذکر است این تجهیزات با بودجه ای معادل دو میلیارد ریال برای دانشکده پرستاری خریداری شده است که در کنار تجهیزات قبلی آزمایشگاه ها، این دانشکده را در ردیف مجهز ترین آزمایشگاه های آموزشی کشور قرار می دهد