جشنواره مسابقات ورزشی دانشجوبان دانشکده علوم پزشکی لارستان

به مناسبت هفته خوابگاه ها:

جشنواره مسابقات ورزشی دانشجوبان دانشکده علوم پزشکی لارستان

مدیریت فرهنگی دانشکده علوم پزشکی لارستان با همکاری شورای صنفی دانشجویی، در نظر دارد به مناسبت هفته خوابگاه ها، با دعوت از دانشجوبان دانشکده، جشنواره مسابقات ورزشی برگزار کند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان، مدیریت فرهنگی دانشکده علوم پزشکی لارستان در نظر دارد، با همکاری شورای صنفی دانشجویی دانشکده، به مناسبت هفته خوابگاه ها، با دعوت از کلیه دانشجویان دختر و پسر دانشکده های پرستاری لار و بهداشت اوز، یک دوره جشنوادره مسابقات ورزشی دانشجویی در رشته های ذیل برگزار کند:

پسران: طناب کشی_پینگ پنگ_تیر اندازی_بدمینتون_شطرنج

دختران: دارت_تیر اندازی_پینگ پنگ_والیبال دو نفره_شطرنج

از علاقه مندان دعوت به عمل می آید جهت نام نویسی و شرکت در مسابقات به امور فرهنگی دانشکده های پرستاری حضرت زینب (س) لارستان و بهداشت اوز مراجعه کنند.

زمان برگزاری:۲۴ اردیبهشت الی ۶ خرداد۱۴۰۱

گفتنی است در پایان به برگزیدگان جوایزی تعلق خواهد گرفت.