راهکارهای افزایش اعتماد به نفس

وبینار دانشجویی:

راهکارهای افزایش اعتماد به نفس

معصومه رضائی نیک ،کارشناس اداره مشاوره دانشکده علوم پزشکی لارستان، وبیناری تحت عنوان “راهکارهای افزایش اعتماد به نفس” به مناسبت هفته خوابگاه ها برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان، اداره مشاوه دانشکده علوم پزشکی لارستان در نظر دارد به مناسبت هفته خوابگاه ها با همکاری امور فرهنگی دانشکده، وبیناری با عنوان راهکارهای افزایش اعتماد بنفس” با تدریس معصومه رضائی نیک، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی و کارشناس اداره مشاوره دانشکده، برای دانشجویان دانشکده های پرستاری حضرت زینب (س) لارستان و بهداشت اوز برگزار کند. از دانشجویان علاقه مند دعوت به عمل می آید از طریق آدرس ذیل در این کارگاه شرکت نمایند.

لینک وبینار: http://vc.larums.ac.ir/moshavere

زمان: دوشنبه ۱۴۰۱/۰۲/۲۶ ساعت ۱۲ الی ۱۳