پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری به مناسبت میلاد امام رضا (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان، اسماعیل کاوی، رئیس این دانشکده در پیامی فرارسیدن میلاد باسعادت امام رضا (ع) را تبریک گفت؛ متن این پیام بدین شرح است:

یازدهمین روز ذیقعده مصادف با میلاد پر خیر و برکت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت، امام مهربان، علی بن موسی الرضا (ع) است، امام رضا (ع) عمر مبارک خود را صرف اشاعه احکام اسلامی و محاربه با تفرقه افکنی و عقاید انحرافی جهان اسلام کردند و این امر یکی از بسیار دلایل فزونی وصف ناشدنی محبت آزادگان جهان به ویژه ایرانیان نسبت به حضرت است.

میلاد سراسر نور حضرت علی بن موسی الرضا (ع) برای دوست داران ولایت، مبین محبت، ایثار و سخاوت به فرزندانِ نبوت و عصاره عشق به راه راستین اسلام ناب محمدی است و چه سعادتی بالاتر از این‌که سرزمین باصلابت ایران اسلامی، افتخار میزبانی آن امام رئوف و غریب را دارد.

اینجانب ضمن تبریک این ایام فرخنده به تمام دوستداران و عاشقان این امام همام به ویژه مردم شریف لارستان، از خداوند منان برای همگان توفیق کسب فیض و بهره مندی بیش از پیش از دریای فضائل و کرامات این سرچشمه زلال رحمت الهی را مسئلت دارم.