پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری به مناسبت روز بسیج اساتید

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان، اسماعیل کاوی رئیس این دانشکده در پیامی فرارسیدن ۳۱ خردادماه سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و «روز بسیج اساتید» را گرامی داشت؛ متن این پیام بدین شرح است:

٣١ خردادماه، سالروز شهادت یکی از اسوه‌های علم و عمل، شخصیت دیندار و انقلابی شهید دکتر مصطفی چمران است. نامگذاری سالروز شهادت این شهید دانش‌دوست، به‌عنوان «روز بسیج اساتید» اقدامی ارزشمند و پرمفهوم است که رسالتی سنگین برای جامعه‌ی علمی کشور به همراه دارد.

شهید دکتر مصطفی چمران نمونه‌ای واقعی از یک شخصیت علمیِ بسیجی با افکاری انقلابی بود که فرهنگ فداکاری را به فعلیت رساند. امروزه ایران اسلامی، بیش‌از گذشته به تجلی وجوه و ابعاد آن دانشمند عزیز و مجاهد و عارفِ وارسته به‌عنوان الگوی کم‌نظیر اساتید و دانشگاهیان نیازمند است.

اینجانب ضمن گرامی داشت یاد و خاطره آن شهید والامقام، روز بسیج اساتید را به تمامی بسیجیان، به ویژه اساتید بسیجی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان تبریک می گویم و موفقیت و سربلندی همگان را از خداوند متعال آرزومندم.