پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری به مناسبت روز عرفه

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان، اسماعیل کاوی، رئیس این دانشکده در پیامی فرارسیدن روز عرفه را تبریک گفت؛ متن این پیام بدین شرح است:

روز عرفه یکی از شاخص ترین مناسبت های دینی است که در فرهنگ ما به‌عنوان نماد عبودیت و تسلیم شدن بنده در مقابل پروردگار شناخته شده است.

روز عرفه، روز معرفت، روز زدودن قلب از غبار گناه و روز خدا و خدایی شدن است و بر عبادت، نیایش و طلب مغفرت در این روز بسیار سفارش شده و شب و روز آن از ایام متبرک در اسلام به شمار می رود.

روز عرفه از روزهای بزرگ و با عظمتی است که درهای رحمت الهی و مغفرت کبریایی آستان حق تعالى به روی بندگانش گشوده است و خوان برکت، احسان و مهر و روزی وی برای ایشان گسترده.

اینجانب فرارسیدن روز پرفضیلت و معنوی عرفه را به همکاران و مردم شریف و مومن لارستان تبریک و تهنیت عرض کرده و از خداوند منان قبولی دعاها و مناجات مردم مومن و عزیز ایران اسلامی را در این روز سراسر صفا و معنویت مسئلت دارم.