پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری به مناسبت عید قربان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان، اسماعیل کاوی رئیس این دانشکده در پیامی فرارسیدن دهم ذی الحجه، عید سعید قربان را تبریک گفت؛ متن این پیام بدین شرح است:

دهمین روز از ماه ذی الحجه، سالروز مرور زیباترین درس عبودیت در مکتب پیامبری وارسته است که فرزند خویش را به مسلخ عشق برد تا به بشریت بیاموزد برای رهایی از اسارتِ نفس و رسیدن به قرب الهی می بایست از بند حصار وابستگی‌ها رها شد.

عید قربان، زیباترین جلوه بندگی و خضوع خالصانه در برابر خداوند و یادآور خاطره جاودانگی بندگی و ایثار است، عید نزدیک شدن دل هایی است که به قرب الهی رسیده اند و در مسیر قرب الهی با گذشتن از دلبستگی ها و گردن نهادن بی چون و چرا در برابر امر خدای متعال، در زمره صابران و بندگان حقیقی راه یافته‌اند.

اینجانب فرارسیدن موسم رستگاری حج و عید خجسته و پر برکت قربان را به عموم ملت شریف ایران به ویژه مردم متدین و خداجوی لارستان بزرگ، کارکنان، اساتید، دانشجویان دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان و همه انسان های حقیقت طلبی که در آستان پروردگارشان سر تسلیم و سپاس فرود آورده اند و جز به رضای او نمی اندیشند تبریک و تهنیت گفته و از درگاه ایزد منان توفیق عمل به آموزه های نجات بخش و راهگشای پیامبران الهی را خواستارم.