پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری به مناسبت عید غدیرخم

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان، اسماعیل کاوی رئیس این دانشکده در پیامی عید غدیرخم را تبریک گفت؛ متن این پیام بدین شرح است:

هجدهم ذی‌الحجه، روز عید غدیرخم از بزرگ‌ترین اعیاد شیعیان، روز آشکارساختن مقام پیراسته امامت و ولایت و سالروز امامت مولود کعبه، حضرت علی (ع) است. غدیر فصل الخطاب هدایت و غایت رحمت است و وجدان بیدار از غدیر، راه وفاق و وحدت می جوید.

بی تردید، واقعه غدیر، یک جریان تاریخی است که ابتدایش مدینه، میانه اش کربلا و انتهایش به ظهور می انجامد، چرا که غدیر تداوم رسالت محمد (ص) در ولایت علی (ع) است.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته امامت و ولایت، عید سعید غدیرخم را به مردم شریف لارستان، به ویژه همکاران گرانقدرم در دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان و اساتید و دانشجویان این دانشکده تبریک و تهنیت عرض می کنم.