پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان، اسماعیل کاوی، رئیس این دانشکده در پیامی فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر را تبریک گفت؛ متن این پیام بدین شرح است:

دهه اول ماه ذی القعده، که به نام دهه کرامت نامگذاری شده است ایام بسیار مبارک و پر برکتی است که در آن به واسطه میلاد انوار الهی، عرش شکوفه باران است و فضا آکنده از عطر حضور ملائک مقربی است که زانوی ادب بر زمین نهاده اند.

ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) بانوی کرامت، وفاداری و مظهر فضایل که به روز دختر نیز نامگذاری شده است، سرمشق و الگویی برای دختران نوجوان و جوان و زمینه ساز تعالی معنوی، اخلاقی و علمی آنان است.

اینجانب میلاد فرخنده و سراسر نورکریمه اهل بیت و خواهر گرامی حضرت علی ابن موسی الرضا (ع)، حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر را به عموم مسلمانان به ویژه دانشجویان، اساتید و کارمندانِ دخترِ دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان تبریک می گویم و از خداوند سبحان توفیق روزافزون و عزت و سربلندی همه زنان و دختران سرزمینمان را خواستارم.