پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) به مناسبت روز اهدای عضو

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان، اسماعیل کاوی رئیس این دانشکده در پیامی فرارسیدن سی و یکم اردیبهشت ماه «روز ملی اهدای عضو» را به عموم مردم به ویژه تیم جمع آوری اعضا و خانواده های سخاوتمند اهداکننده عضو تبریک گفت؛ متن این پیام بدین شرح است:

فرهنگ سازی اهدای عضو، یکی از فعالیت های ارزشمندی است که در راستای نجات جان انسان ها انجام می شود و سی و یکم اردیبهشت ماه با هدف نهادینه شدن این فرهنگ به نام روز اهدای عضو، اهدای زندگی نام گذاری شده است؛ امیدواریم با ارتقای این فرهنگ روزی برسد که بیماران نیازمندِ پیوند عضو به علت نبود عضو از بین ما نروند.

به خود می‌بالیم که در سرزمینی زندگی می‌کنیم که ایثارگری بخش جدایی‌ناپذیر از ویژگی‌های اخلاقی و انسانی آن دسته از افرادی است که با تصمیم آگاهانه و ایثارگرانه خود نجات‌بخش جان چند انسان دیگر می‌شوند و یاد می‌کنیم از فرشتگان نجاتی که با اهدای زندگی به هم نوعان خود تا ابد جاودانه شده‌اند.

اینجانب ضمن تبریک روز ملی اهدای عضو، این روز را به خانواده‌های ایثارگر، تمامی همکارانم، کادر درمان و تیم فراهم آوری اعضای پیوند که با فداکاری گام در این راه دشوار نهاده‌‌اند تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای یکایک آن ها آرزوی سلامتی و شادکامی دارم.