پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان، اسماعیل کاوی رئیس این دانشکده در پیامی فرارسیدن سوم خرداد سالروز آزدسازی خرمشهر را تبریک گفت؛ متن این پیام بدین شرح است:

سوم خرداد، یادآور شجاعت و از خودگذشتگی شهیدان، استقامت و پایداری ملت ایران، ایثار و شهامت رزمندگان ارتش اسلام و اوج خداباوری و خدا ترسی و اخلاص امام شهیدان خمینی کبیر (ره) است که فرمود: “خرمشهر را خدا آزاد کرد” که این فرموده ی امام خمینی (ره) همیشه در تاریخ انقلاب جاری می باشد.

عملیات پیروزمند بیت‌المقدس و آزادی خرمشهر در سوم خرداد ماه سال ۱۳۶۱، وضعیت نوینی در صحنه سیاسی- نظامی جنگ تحمیلی ۸ ساله و تحولات آینده خاورمیانه رقم زد و  نمادی از وحدت و همبستگی ملی و حضور شجاعانه مردم در عرصه های دفاع از تمامیت ارضی کشور بود.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، این روز را به ملت بزرگ ایران، دانشجویان، اساتید و مجموعه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان تبریک می گویم.