پیام تبریک ریاست دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) به مناسبت عید باستانی نوروز و اعیاد شریف شعبانیه

به نام خدا

سرسبز ترین بهار تقدیم تو باد                          آوای خوش هزار تقدیم تو باد

گویند که لحظه ایست روییدن عشق                    آن لحظه هزار بار تقدیم تو باد

تقارن میمون و مبارک عید باستانی نوروز که بهار و زندگی دوباره طبیعت را فریاد می زند با اعیاد سراسر شادی و پر خیر و برکت ماه مبارک شعبان، که سالی نکو را از بهاری با شکوفه های حسینی و مهدوی مژده می دهد، مسرت و خوش کامی را در دل های ایرانیان مومن و متعهد ایجاد نموده است.

اعیاد شعبانیه که در بردارنده سالروز ولادت دردانه های عالم خلقت است، خود بهاری است که جانهای مومنین را دوباره زنده می کند و بهاری در بهار دیگر را مژده می دهد.

اینجانب نیز عید باستانی نوروز و اعیاد شریف شعبانیه را به تمامی دانشگاهیان و مردم شریف ایران تبریک عرض نموده و امیدوارم به حق این ایام خوش و با سعادت، امسال سال ظهور حضرت حجه (عج) باشد.