پیام تبریک سرپرست دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) به مناسبت عید سعید غدیر

الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه مولانا امیرالمومنین علی بن ابیطالب  والائمه المعصومین علیهم السلام

تداوم عید سعید غدیر در فاصله زمانی کمی بعد از عید عزیز قربان نشان دهنده عمق ارتباط این دو روز سعید و مقدس است.

به این معنا که اگر همچو ابراهیم خلیل ا… علیه السلام در عید قربان (که نه فرزندش اسماعیل را که، نفس خود را در درگاه الهی ذبح نمود) هیچ اراده ای تو را در راه عمل به خواست الهی سست نکند و اعمال تو و خواست خداوند متعال (که یگانه مطلق است) با هم منطبق باشد راهی برایت باقی نخواهد ماند الا این که در فاصله ای اندک همچون محمد صلوات الله علیه و اله در عید غدیر، دینت کامل شود و تمامی رسالت هایت به انجام رسیده باشد. “وَالَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا” یعنی در مسیر زندگی اگرهمچو ابراهیم(ع) باشی در فاصله ای کم می توانی مانند محمد (ص) بشوی و تلاش ابراهیمی ات تو را  به هدایت محمدی برساند.

آری غدیر، تداوم مفاهیم قدسی نبوت از مسیر امامت و ولایت است. در این مسیر الهی بال سرخ شهادت حسین ابن علی علیه السلام و و بال سبز انتظار حجه ابن حسن السعکری عجل ا… تعالی فرجه شریف برای رهروان ابراهیم خلیل الله به ارمغان آورده شده است تا بوسیله این دو بال به سوی سرمنزل مقصود پرواز کنیم و ان شاالله به فلاح و رستگاری برسیم.

در پایان اینجانب نیز عیدسعید غدیر که همانا عید ولایت و امامت است  را به تمامی دانشگاهیان تبریک عرض نموده امیدوارم همگان در پناه ایزد منان شاد سربلند و سلامت باشند .

سرپرست دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان