پیام تبریک ریاست محترم دانشکده پرستاری به مناسبت روز استاد

به نام خدا

پرورش اندیشه و دانش غنچه های این مرز و بوم که وظیفه اخلاقی، شرعی و قانونی همه اساتید محترم و بزرگوار ایران اسلامی است به عملکرد پیامبران در طول دوره رسالتشان بسیار شباهت دارد. به این دلیل است که امام خمینی فرمودند ” معلمی شغل انبیاست”. لذا معلم و استاد در هر عرصه ای که باشد  اگر تزکیه، تعلیم، کتاب و حکمت را (در هر سطحی) به جویندگان دانش بیاموزد بلاشک همان مسیر پیامبران الهی را طی کرده است.

در کشور اسلامی مان ایران معلمان و اساتید عهده دار رسالتی هستند که در آن می بایست با آموزش های دینی و اخلاقی، علمی نافع را به جوانان بیاموزند و آنها را تا جایی برسانند که اعتماد به نفس لازم برای نیل به هویت ایرانی اسلامی در همه جویندگان علم بوجود آید.

آری علم نافع که فقط از راه آموزش و پرورش صحیح ایجاد می شود، ثروتی است عظیم که هرگز پایان نمی یابد تا این که دارنده آن را به قله های رفیع سربلندی برساند. بدیهی است که این اتفاق رخ نخواهد داد مگر انکه معلمان و اساتید ابتدا با سلاح تزکیه برای کسب علم و دانش گام بردارند تا بتوانند دانش جویانی با اعتماد به نفس، توانمند و آزاده تقدیم جامعه کنند.

در پایان اینجانب ضمن گرامیداشت شهادت مظلومانه استاد مطهری، روز معلم را خدمت تمامی استادان و معلمان تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون همه ایشان را از درگاه حضرت احدیت خواستارم.

مریم صدیق

۱۳۹۹/۰۲/۱۲