پیام تبریک سرپرست دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) به مناسبت فرارسیدن پنجم مردادماه سالروز اقامه اولین نماز جمعه

مقام معظم رهبری مدظله العالی می فرمایند«فریضه الهی نماز جمعه که سنگر مستحکم انقلاب و متضمن هدایت معنوی  و سیاسی است با جدیت کامل حفظ کنید»

بدون تردید یکی از مهمترین دستاوردها و برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اقامه پرشکوه نماز جمعه است چرا که نماز جمعه به عنوان مهمترین پایگاه مذهبی و سیاسی، ثمره انقلاب شکوهمند اسلامی مردم ایران به رهبری بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) است که نقش به سزایی در ترویج فرهنگ دینی و اسلامی در سطح جامعه داشته است.

اینجانب فرارسیدن پنجم مردادماه سالروز اقامه اولین نماز جمعه توسط مرحوم حضرت آیت الله طالقانی (ره) را تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیقات  واسعه¬ی الهی در ظلّ عنایات خاص حضرت ولی عصر(عج) و رهنمودهای مقام معظم رهبری(حفظه ا…) را برای تمامی ائمه جماعات مسألت می نمایم.

سرپرست دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان