پیام تبریک مشاور عالی ریاست دانشکده علوم پزشکی و رئیس دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) به مناسبت فرارسیدن فرخنده‌ میلاد باسعادت بانوی صبر، استقامت و ایثار، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار

«بسمه تعالی»

بنا به فرمایش مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، حرفه پرستاری ترکیب عجیبی از رحمت، عطوفت، مهربانی و از سوی دیگر دانش، معرفت، تجربه و مهارت است.

آنگاه که دردمندی عافیت بازمی‌یابد و دستانی به شکرانه این نعمت در پیشگاه ایزدی برافراشته می‌شود و ملائک تو را می‌ستایند، ای پرستار، به‌راستی که چشمان نگران، به دستان امیدبخش و مهربان تو می‌نگرند که چه ایثارگرانه بر بیکران خلقت، حماسه می‌آفرینی و هستی را شکوه می‌بخشی و با وجودی سرشار از آرامش و قلبی مملو از عشق و محبت بر تن‌های رنجور و پریشان شفابخش هستی که بی‌تردید فداکاری‌ات در این رسالت مقدس، همچون مدافعی در جبهه سلامت، مثال شهیدی در طریق الی الله است و همانا این سعادت توفیقی است الهی که جز پروردگار مهربان یارای پاداش آن نخواهد بود.

«اینجانب ضمن ادای احترام به مقام شامخ تمام شهدای والامقام و گرانقدر مدافع سلامت، ولادت باسعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را خدمت تمام اساتید،کارکنان،دانشجویان پرستاری دانشکده علوم پزشکی لارستان صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده، و توفیق و موفقیت روزافزون این عزیزان را در خدمت به مردم شریف این مرز و بوم از خداوند متعال مسئلت می‌کنم.»

رامین عوض پورمشاور عالی ریاست دانشکده علوم پزشکی و رئیس دانشکده پرستاری حضرت زینب (س)