پیام تبریک معاون آموزشی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) به مناسبت روز دانشجو

تاریخ پرفراز و نشیب ایران عزیز در طول هزاران سال آکنده است از دلاورمردی ها، سربلندی ها، شکست ها و پیروزی هایی که سنگ وجود مردم این مرز و بوم را به الماس هایی درخشان تبدیل نموده است.

اما در تقویم روزهای درخشان و خاموش این کشور، ۱۶آذر ماه، همچون ستاره ای پرفروغ می درخشد و پویایی، تلاش، همت ودانایی دانشجویان ایران اسلامی را به رخ تاریخ می کشد.

آری… آن ۳ آذر اهورایی که شعله های مبارزه با استکبار را سالها قبل از وقوع انقلاب اسلامی برافروخته نگه داشتند و با نثار جان خود فرش قرمزی را که مقابل نیکسون پهن شده بود را خون آلود کردند تا پای بیگانه به این سرزمین باز نشود. امروز نیز دانشجویانی از همان نسل عزت، شرف و جوانمردی را با تلاش در راه فتح قله های علمی، سرلوحه کار خود قرار داده اند و با سلاح تقوی مانع ورود هر دشمنی به این خطه جوانمرد پرور شده اند.

در پایان اینجانب نیز ۱۶ آذرماه که به نام روز دانشجو نام گذاری شده است را خدمت همه دانشجویان دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) تبریک عرض می نمایم و از خداوند منان موفقیت و بهرزوی همه شما عزیزان را خواستارم.