پیام تبریک معاون آموزشی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) به مناسبت روز پرستار

اگر به تاریخ سراسر عزت زندگی اهل بیت علیهم السلام نیک بنگریم در خواهیم یافت اسلام عزیز در گذر از گردنه کربلا راه را به بی راهه می رفت و یا متوقف می شد اگر وجود مقدس عقیله بنی هاشم سلام الله علیها در عاشورا و کربلا نبود.

در کنار علم، تقوا و بصیرت کم نظیر حضرت زینب کبری سلام علیها، پرستاری این شیرزن شجاع از تمامی اسیران و زخمی های واقعه عاشورا ایشان را اسوه ای بی همتا برای همه پرستاران قرار داده است.

آری پرستار با استعانت از خداوند متعال و الگو پذیری از حضرت زینب علیها سلام جان عزیز خود را بر کف دست می گیرد و خالصانه ترین خدمت ها را به جامعه ارائه می دهد. به همین دلیل است که پرستاری پیشه ایست مقدس، که همگان توفیق خدمت در این حرفه را نخواهند یافت.

در پایان اینجانب سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار را خدمت تمامی پرستاران و دانشگاهیان دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) بویژه اساتید و دانشجویان تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون شما را از درگاه ایزد منان آرزومندم.