پیام تسلیت رئیس دانشکده پرستاری به مناسبت سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) و قیام ۱۵ خرداد

چهاردهم خردادماه، سالروز عروج ملکوتی بزرگ مردی از تبار نور است که نور امید را در دل ستم دیدگانِ خسته روشن کرد و آزادی و آزادگی را معنایی تازه بخشید؛ روزی که ملت بزرگ ایران و مستضعفان و آزادگان دنیا در فراق پیرفرزانه، صاحب عزا شدند.پانزدهم خرداد ۴۲ نیز نقطه عطف و حماسه ماندگاری در تاریخ مبارزات ملت ایران علیه استبداد، استثمار و استعمار است که با نام و اندیشه های متعالی حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه) پیوندی ناگسستنی دارد. به برکت قیام خونین شهدای ۱۵خرداد است که امروز سراسر جهانیان پیام استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی نهضت بزرگ خمینی کبیر (ره) را دریافت کرده اند.اینجانب ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای پانزده خرداد، سالروز رحلت جانگداز امام خمینی (ره) را محضر ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهی تسلیت می گویم؛ امید است دانشگاهیان در سایه خودباوری و پشتکار در جهت اعتلای بیشتر و معرفی و ترویج اندیشه های متعالی آن شخصیت بی همتا و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی به نسل حاضر و آینده اهتمام ورزند و بسترهای رشد و بالندگی را بیش از پیش برای کشور فراهم آورند.