پیام ریاست دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) به مناسبت ۱۲ فروردین ماه

بیعت سرنوشت ساز مردم غیور و ولایت مدار ایران اسلامی در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ نشانگر عزمی راسخ در وجود مردمی خداجو و حق مدار است که بر خلاف خیل عظیم ملت های دیگر، چهل و دو سال در بدترین شرایط و در زیر باران توپ و خمپاره و تحریم های اقتصادی و شبیخون های فرهنگی تاب آورد و سند استقلال و آزادگی خود را با اقتدار به رخ استکبار کشید.

بله “آری”، پاسخ بیش از ۹۸ درصد مردم ایران است به جمهوریت و به اسلامیت نظامی که پایه اصلی آن را ولایت فقیه تشکیل می دهد و به آن متکی است و ان شاءا… با استعانت از درگاه ایزد منان و پشتیبانی از ولایت فقیه به قله های ترقی خواهد رسید.

لذا اینجانب نیز ۱۲ فروردین ماه که روز جمهوری اسلامی نام گذاری شده است را به همه ایرانیان تبریک عرض می نمایم و امیدوارم ایران اسلامی عزیز هرچه سریعتر مسیر رسیدن به فلاح را که همان فراهم آوردن مقدمات ظهور حضرت حجه (عج) است را طی نماید.

ریاست دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان