پیام ریاست دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) به مناسبت هفته دفاع مقدس

دفاع مقدس که از دفاع جانانه جوانان و جوانمردان ایران زمین در مقابل حمله ددمنشانه حزب منحوس بعث عراق شکل گرفت اتفاقاتی را جنس از عشق و فداکاری رقم زد که نمونه آن کمتر در تاریخ اتفاق افتاده است. به گونه ای که امام خمینی (ره) در ستایشی به جا و بی نظیر در باره این جوانمردان اینگونه می فرماید:

” من با جرات مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله(ص) و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین(ع) هستند.”

آری مقارنت گرامیداشت سالروز آغاز هفته دفاع مقدس با آن همه فداکاری و جان فشانی با جان نثاری زنان و مردان رشید مدافع حریم سلامت ایران اسلامی در مقابل ویرس منحوس کرونا بار دیگر صلابت ها، رشادت ها و ازخود گذشتگی ها را در یاد ها زنده نگه داشت.

در پایان اینجانب نیز سالروز آغاز هفته دفاع مقدس را که ان شاالله با پیروزی مدافعان حریم سلامت همراه خواهد بود را گرامی داشته و امیدوارم دانشگاهیان نیز در عرصه جنگ نرم پیروز و سربلند باشند.