گزارش تصویری/دومین دوره استعدادیابی رشته والیبال برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان؛ دومین دوره استعدادیابی رشته والیبال ویژه دانشجویان پسر در تاریخ ۳ آبان ماه در سالن تربیت بدنی برگزار شد.

در این دوره که با مربیگری غلامرضا سحرخیز، رئیس هیئت والیبال شهرستان برگزار شد،  بیش از ۵۰ نفر شرکت کردند که در نهایت  ۱۲ نفر از آنها جهت تشکیل تیم والیبال دانشکده انتخاب شدند.

گفتنی است در جریان این دوره رامین عوض پور، رییس دانشکده، چنگیز رضایی، معاون توسعه، مجتبی صلح جو، مدیر فرهنگی-دانشجویی، الهام دژالون، کارشناس تربیت بدنی و تعدادی از همکاران حوزه فرهنگی با حضور در سالن از روند برگزاری این دوره بازدید بعمل آوردند.